Pages

Sunday, 2 August 2015

Online Shopping for Kids and Mommies : KiddieStyles

Assalamualaikum and Salam Syawal..

Have been a very long time I have not been blogging. Banyak things happen to share with other bloggers lain.

2013 kami balik ke Malaysia, settling down. 
2014 Farah deliver my second child, Harris Iman 
and yet 
2015 baru la ada sikit masa nak ber-blogging balik as Iman pun dah mula berjalan dan main sendiri.

Deliver Iman comes dengan new hobby (as hobby yang tak pernah luput is shopping. I shop a lot). Some of my friends suka bertanya, mana Farah cari baju both of them yang sangat gaya abang-abang. Oh well dulu, beli abroad, besides that locally-wise, memang I am big fan of Mothercare. But saya hanya shop masa sales sahaja. Kedekut jugak makcik ni kan..nak yang berkualiti and cantik. But kedekut..

Both Irfan and Iman's attires Farah beli anywhere yang I  boleh dapat murah. Tapi memang I preferr yang tak ada teddy bear. I love wording t-shirt. Toys tak payah cakap lah.. Kalau semua nak beli yang mahal and branded, boleh kering la poket makcik..hehehe

Thus terdetik masa maternity leave dulu, why not I share my passion in searching for attires budak-budak (kasut, baju and segala toys) on instagram. But of course it should make money in return, walaupun sikit as in return. Yang penting hati gembira dan puas.

Visit us on ig: kiddiestyles




Suka betul Farah tengok baju kids yang colourful gini. Ceria betul life.

Mommies flare chiffon dress

Baby wrap, blanket dan bean bag
Toys
Selain baju dan kasut, toys dan mommies attires pun ada. Just simply visit and follow us on ig. Trust me, it is all worth buying :)

1 comment: