Pages

Friday, 4 April 2014

Malay Beach Wedding: She's Married, Finally!!

Finally, my hunny bunny sister is married. Congratulations Ifa and Zudin! You will always be my little sister, Ifa.. To Zudin, welcome to our big family. Pesan dari husbandku: "Sampai ke tuo lah kito bersamo".. Mana taknya, childhood friend husband dah jadi biras dia sendiri. Hehe..

Persiapan majlis perkahwinan mereka mengambil masa lebih kurang 6 bulan. Tapi, masa first time Ifa bagitahu dia nak buat beach wedding theme tu, mula la kami terbayang ala-ala matsalleh punya wedding gitu. But now, Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar dan dah pun berlalu.


The evening preparation before the final event at night
Tempat ni tersangatlah cantik. Mines Wellness Hotel. Memang tak terfikir how beautiful a wedding will be in this hotel.



Creative doorgift wrapping by our mummy

Little Irfan and his daddy! Momma proud of you, darling!

Pengantin with their candle light dinner

Our uncle and aunties

Here are the beautiful and romantic moment captured during that night. Sorry la Ifa, I tak sempat nak update and share your precious moment in this blog. Tapi akhirnya I managed to find a little ample time to type it out.  
The final and foremost photo, me and my lovely cousin Deno. thanks for coming, dear!
 And to both of you Ifa and Zudin, may your marriage lasts till Jannah. Hugs & kisses!


12 comments:

  1. Replies
    1. It's true Nurul Atiqah! She is really lucky to have her wedding dream comes true. Alhamdulillah :)

      Delete
  2. Alhamdulillah. Thank you my lovely sister! This is so sweetttt. Am honoured. It's so beautiful to have u & the whole family (together with beloved BIL, abg hyril's big fams) on board that day. Tq for making it happened. It blooms like roses and hydrangea in the garden! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome, sweetheart!

      Delete
  3. Dream wedding comes true....
    Hmmmm..
    Why its sound very familiar to me?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course la kan looks familiar.. anyway credit to abang khalid (pelamin abang khalid - the venue kuala lumpur) for making her dream comes true!

      Delete
  4. Replies
    1. Thank u Haziqah! tula..setiap orang ada dream wedding kan. yg paling bertuah ialah orang yg boleh realisasikan dream wedding diorang :)

      Delete
  5. hai kak farah.. dah lama xdatang sini... meriah sangat wedding adik kak farah :) tengok dah pon rasa mcm nak kawen... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa Lieya..boleh la Lieya start plan, mana tema yg berkenan di hati. Tambah skrg kan dh start workout kan..:)

      Delete
  6. Lama kak farah x update and akhirnya..... tapi kita jumpa jugak kan ... hihik^^ Cantik sangat beach wedding, happy dapat jumpa kak farah and abglong walaupun sekejap... ahaks^^ btw, kita nampak macam kembar lak kak kan... hihik^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sempat lepak2 dgn Deno haritu. yelaaaa sbb seat kitorg kat depan. jadi vvip pulak malam tu.. InsyaAllah majlis kawen wani nanti mesti ada masa nak berselfie kan.. :)

      Delete