Pages

Monday, 2 December 2013

When my toddler is sick


Bila toddler kesayangan demam, semua kerja tak boleh buat. Hati pun tak senang. Tambah lagi di hujung tahun. Baki cuti pun dah tak banyak. Betullah kata pakar perubatan, ini risk yang perlu diambil bila hantar anak ke nursery. Kejap demam, kejap baik. Ikutkan hati, nak je berhenti kerja jaga anak kat rumah.

Mode: Nyanyi lagu 'Kalau aku kaya' lah gini..

Ya Allah..permudahkanlah urusan kami :)

11 comments:

  1. bw sini..sori lama xsinggah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Cik Nor..lama farah tak bw kat blog cik nor

      Delete
  2. sian die..xpee insya allah sume nye akan ok.. ;)

    ReplyDelete
  3. semoga irfan cepat sembuh <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Deno! tak sabar tunggu Deno dtg duk sini nanti! kita ronggeng bersama2 yeh!

      Delete
  4. alahai kecian nya si kecik. hrp cpt2 baik ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lieya..mmg tak senang duduk bila si kecik kurang sihat. yang paling kelakarnya..habis berjangkit kitorang satu rumah..hehe

      Delete
  5. Lama tak singgah..Semoga si kecik cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  6. salam.. :-) done follow u, follow me back? http://aliyahsyofia.blogspot.com/

    ReplyDelete