Pages

Thursday, 21 November 2013

Boosting My Long Lost Mood


Oh mood.. Where do I find you. Dah dekat dua bulan balik for good, masih tak sempat merajinkan diri untuk meng-update blog. Mungkin sebab daily tasks yang sememangnya banyak, bercampur dengan emosi yang agak kacau bilau dan stress yang menimbun di ofis. 

Betul lah, dunia Farah kat sini sangat hectic. 6.30 pagi dah ada atas jalan raya dan 6.30 petang baru sampai rumah. Mencari rezeki namanya. Anyway, syukur pada Allah kerana masih mampu berdiri walau diuji macam-macam.

Nak blogwalking balik!

2 comments:

  1. wah you came back for good??? patutlah lama tak nampak Farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula..sebulan duk pening settle down dgn brg2. Then skrg adjusting dan adapting dgn working life balik..demanding btul

      Delete