Pages

Friday, 13 September 2013

Reading Corner Deco

Semangat berkobar-kobar nak balik Malaysia tak lama lagi. Rumah kami tu dulu kami tinggalkan dengan basic furniture je..rasa tak sabar nak makeover rumah. Sambil santai meng'google' cari idea deco, jumpa pula ilham rak buku ni. Tapi tak tahu lah berapa cost kalau buat kat Malaysia nanti. Ni Farah share sikit idea menarik tu:




Semua gambar ni eye catchy betul! Nampak macam kena bentang proposal kat Encik Suami ni..hehe

4 comments:

  1. Replies
    1. kan..minat betul tengok rak buku gini..tatau mampu buat dak gini..hehe

      Delete
  2. suka yang tulisan read tu, sangat creative... bersesuaian dengan tema dan konsep read corner...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..letak working desk dan kerusi kat corner dengan reading lamp! :)

      Delete