Pages

Friday, 20 September 2013

Malaysian News : Bayi meninggal di pusat asuhan

Ya Allah..minggu depan kami nak balik Malaysia..duk berkira-kira Child Day Care mana yang sesuai nak hantar. Irfan tak pernah  berenggang dengan kami sejak lahir. Haish..belek FB, tengok ada pula kawan share news ni:

Sumber: Harian Metro
Kalau sebelum ni Farah paranoid..rasanya bila baca berita macam ni, paranoia tu bertambah-tambah lagi. Memang lah kes-kes macam ni adalah minoriti..tapi psychological impactnya tu yang tak tahan. 

Semoga Allah tunjukkan jalan dan permudahkan segala urusan bila balik nanti.

4 comments:

  1. ya allah... kesiannya... semoga segalanya dipermudahkan kak farah...

    akak deno mohon nak share

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula.. takziah untuk keluarga mereka.. Ok share la Deno :)

      Delete
  2. Baru perasan berita ini, itu pon daripada kawan yang poskan di dalam Facebook. Semoga Allah berikan kekuatan kepada keluarga tersebut.

    ReplyDelete
  3. inshaa'Allah..smoga smuanya dipermudahkan Allah..kena cri yg betol2 ok..tp bnda nk jd, smuanya takdir Allah kan..

    ReplyDelete