Pages

Monday, 30 September 2013

Jet Lag and Fever

Dah lama sangat Farah tak update blog. Maklumlah kelam kabut macam-macam hal nak settle down. Rumah pun dah setahun tak bermop, tak bercuci..banyak betul benda nak buat. Yang paling tak tahan, kami tiga beranak jet lag selama 2 hari. Body clock ikut UK timing. Pening betul, orang bangun, kita tidur. Orang tidur, kita bangun.. teringat masa mula-mula sampai UK, macam ni jugak kisahnya kami. 
Jet lag, souce : Google
Tak cukup dengan jet lag.. Irfan naik rash kat badan dan muka pun jadi merah sebab panas. Hopefully he will adapting very soon. Dah pulih jet lag, sambung dengan demam. My little son, be a strong boy! Plus you need to learn to be independent. Our life in KL is very hectic. Be prepared! Hehe

Source : Google
Hopefully following this week, Farah boleh sambung blogwalking balik as usual. KL life, please be kind and don't harsh on me :)

7 comments:

  1. wah kak farah dah balik ekkk... welcome backk.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Lieya..haaa skrg dh back to life..cuma byk lg yg blum settle down. Slowly nk cope :-)

      Delete
  2. welcome home kak farah! deno tak sabar nak jumpa irfan.. insyaallah ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..nti kami balik ganu kami bgtau

      Delete
  3. semoga setiap apa yg akak lalui dipermudahkan Allah :)

    ReplyDelete