Pages

Friday, 13 September 2013

Couple budak sekolah?

Last 2 weeks, kami ada tetamu dari Malaysia, kami panggil kak long. Kakak sulung kepada blogger comel Deno. Masa ni lah baru kami ada peluang ada photographer nak tolong snap kan gambar kami bertiga. Dan setiap kali kak long tolong snap gambar, dia akan cakap kat kami "korang ni macam couple budak sekolah lah..babysit baby orang".. hai laaaa kak long, kami bukan setakat kecik, jiwa pun muda lagi (walaupun dah join kategori 3 series next year)..hehe

Irfan di Green Park, London
Ni gambar Irfan yang kami 'babysit' ye kak long..hehe! Anyway, thank you so much sebab sudi melawat dan spend time dengan kami kat sini. Mohon maaf mana-mana hospitality kami yang kurang ye..see you soon in Malaysia!

Couple budak sekolah, bak kata kak long ;)

7 comments:

  1. ololo.... comel irfan lari2!! geram! dulu jumpa pun baru berapa hari.. nanti jumpa kat malaysia pulak^^

    p/s: okes.. semestinya update!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irfan dah sibuk nak berlari..boleh la mama dia exercise main kejar2 gini..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. thank you Ainim..yang penting jiwa muda kan.. :)

      Delete
  3. ensem pulak deno tengok abanglong^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. abglong jelir lidah baca deno komen..hehe

      Delete
  4. happy family =) smoga bahagia selalu

    ReplyDelete