Pages

Monday, 16 September 2013

Back to life, back to reality

Haaa..back to life, back to reality..tu lah status yang Farah guna dekat whatsapp sekarang.. bermakna kisah fairy tale kami di negara orang akan berakhir tak lama lagi..

Ready to ship!
Bye-bye! 

Barang-barang dah siap packed dan hantar untuk shipment pun minggu lepas. Haish..nampaknya hospital dan lab dah memanggil suruh masuk kerja balik..kena hadap traffic jammed Shah Alam-KL through NKVE, my routine route for the past 6 years!

All my bags are packed I'm ready to go
I'm standin' here outside your door
I hate to wake you up to say goodbye
But the dawn is breakin' it's early morn
The taxi's waitin' he's blowin' his horn
Already I'm so lonesome I could die

So kiss me and smile for me
Tell me that you'll wait for me
Hold me like you'll never let me go
Cause I'm leavin' on a jet plane
Don't know when I'll be back again
Oh baby, I hate to go

Lagu Leaving on a Jet Plane by John Denver..all time favourite, nak datang London, dengar lagu ni, nak balik pun kena dengar lagu ni juga..hihi

10 comments:

  1. Semoga perjalan selamat =) dah smpai tanah air..pasti xrindu dah kt sna..percaya la..he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you fais!! confirm..dah rindu sgt nk Malaysia ni..

      Delete
  2. wahhh.. semoga segala nya berjalan dengan lancar ye akak ^_^ welcome back

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Lieya..homesick dah ni..hehe

      Delete
  3. kakfarah!!! selamat balik ya..... <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Deno..nanti kita jumpa tau..kalu balik tganu i bgtau :)

      Delete